Wie zijn wij

Home Wie zijn wij

Een succesvol bouwproject en een tevreden klant dat is de beste reclame.

Build it BGO is een familiebedrijf dat de oorsprong vindt in 2009 en is gevestigd in Liempde (Brabant). Wij zijn een regionaal werkende totaal bouwer (bedrijf dat bouwprojecten realiseert, van badkamer tot kantoorpand) met de focus op Brabant.

“Een succesvol bouwproject, een tevreden klant, dat is de beste reclame”

Build It BGO is een totaalbouwer met een deskundige professionele en heldere blik. Wij werken met een persoonlijke benadering en dat is wat onze klanten het meeste aanspreekt. Je hebt een gezicht achter de bouw, een duidelijk aanspreekpunt. Als gedegen kwaliteit bouwer voeren wij projecten uit tot in perfectie en bouwen met visie op de toekomst.

 

Het realiseren van een bouwproject vraagt vaak om een betrouwbare totaalbouwer. Wij denken namelijk met u mee en bouwen met visie. Heeft u uw bouwproject aan ons gegund dan zorgen wij voor een succesvolle bouw. Wij zijn goed in wat we doen en zullen uw bouw ontzorgen van A tot Z. Zodat u zich kunt richten op uw hoofdactiviteiten.

 

Wij bouwen en realiseren met visie en zijn dan ook in uw gehele bouwproject betrokken, nemen de leiding en ontzorgen. Wij loodsen u zonder problemen door de designfase, constructie, logistiek en financiën. En natuurlijk houden we na oplevering een oogje in het zeil.

Wat ons zo succesvol en betrouwbaar maakt is dat wij voornamelijk gebruik maken van een groot team van eigen mensen. Daardoor zijn we daadkrachtig, flexibel en slagvaardig.

De communicatie is een van de belangrijkste zaken in een bouwproject en bepaalt voor een groot deel de succesformule. Wij communiceren met u als “ klant “ en onderling krachtig en doeltreffend. Met onze jarenlange ervaring staat er nu een onderneming die financieel zeer gezond is en hebben we ons ontplooid tot een daadkrachtige onderneming. We hebben vele succesvolle bouwprojecten mogen doen en daar zijn we zeer trots op!

01.
Kwaliteit.

Ontdek onze kennis.
Build It BGO is een totaalbouwer met een deskundige professionele en heldere blik.
Wij werken met een persoonlijke benadering en dat is wat onze klanten het meeste aanspreekt. Je hebt een gezicht achter de bouw, een duidelijk aanspreekpunt. Als gedegen kwaliteit bouwer voeren wij projecten uit tot in perfectie en bouwen met visie op de toekomst.
02.
Betrouwbaar.
Eerlijke prijzen
Wat ons zo succesvol en betrouwbaar maakt is dat wij voornamelijk gebruik maken van een groot team van eigen mensen. Daardoor zijn we daadkrachtig, flexibel en slagvaardig. Met onze jarenlange ervaring staat er nu een onderneming die financieel zeer gezond is en hebben we ons ontplooid tot een daadkrachtige onderneming.
03.
communicatie.

Duidelijke afspraken.
Communicatie is een van de belangrijkste zaken in een bouwproject en bepaalt voor een groot deel de succesformule. Wij communiceren met u als “klant“ en intern krachtig en doeltreffend.

Wij realiseren
vanuit grote ideeën

U heeft een idee, maar u weet niet waar te beginnen? Wij realiseren uw bouwproject! van kleine tot grote ideeën. Bouwen vraagt in de eerste plaats om vertrouwen, dat begrijpen wij als geen ander. Je wilt graag kwaliteit, niet teveel betalen en geen zorgen. Kom kennismaken en ontdek of de match er is.

Wij leveren al meer dan 11 jaar kwaliteit

No nonsens bedrijfsfilosofie. Geïnspireerd, doelbewust, financieel uiterst gezond en met beide benen op de grond. Zo realiseren wij de mooiste projecten.

Zeer blij zijn we met de mooie projecten die ons afgelopen jaren zijn gegund. Een tevreden klant daar doen we het toch voor.

Onze aanpak

Deskundig, flexibel en professioneel zetten we verbeelding om in een prachtig project. En dat met een persoonlijke benadering

Onze missie

Projecten die tot in de perfectie ontwikkeld en gerealiseerd kunnen worden opleveren aan een tevreden klant.

Wij bouwen voor u

Van verbouwing tot een aanbouw of volledige nieuwbouw, wij kunnen het allemaal voor je realiseren.

Dankzij een hecht en betrouwbaar team zijn wij in staat om zowel kleine als grote opdrachten aan te nemen en uit te voeren. Van planvorming tot realisatie en oplevering en nazorg. We zijn je graag op persoonlijke wijze van dienst.

Future-In-Construction-Background-Image

Nieuwbouw woning of kantoorpand

U kunt rekenen op de diensten van Build it BGO om uw nieuwbouw in goede banen te leiden. Uw droomhuis bouwen wordt met ons bedrijf een aangename ervaring met een onberispelijk resultaat.

nieuwbouw huis realiseren

Onderhoudswerk, aanbouw, renovatie

Wij zijn een totaalbouwer en maken gebruik van diverse teams die gespecialiseerd zijn op hun vakgebied. Met ons hechte team hebben we voor iedere klus de juiste specialist in dienst.

Badkamer renovatie en advies

Badkamers bouwen is ons specialisme en ons badkamer team helpt en begeleid u graag met het maken van de juiste keuzes. geen onzekerheden maar duidelijke en heldere afspraken en dat met een eerlijke prijs.

Over ons

Wij houden van persoonlijk contact en communiceren graag helder en maken duidelijke afspraken.

Hoe werken wij

Bekijk ons stappenplan en wij nemen u mee om uw wensen te realiseren en voorzien u van deskundig advies.

Wat doen wij

We hebben diverse gespecialiseerde afdelingen voor iedere klus. Van badkamer team, tot nieuwbouw team.

Onze projecten

Bekijk uitgevoerde projecten, aanpak en realisatie. Wilt u op locatie met u eigen ogen kijken, we nemen u graag mee.

Onze locatie

Wilt u meer informatie over ons vestigingsadres en contactinformatie. neemt u gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Doorloop onze pagina met veelgestelde vragen. Neemt u gerust contact met ons op want wij staan u graag te woord.

Op zoek naar kwaliteit, heldere communicatie en eerlijke prijzen?
We denken graag met je mee in deze fase en komen gelijk
al vanuit ervaring met praktische oplossingen en ideeën.
Bel ons direct