Hoe werken wij

Home Hoe werken wij
01.

Oriëntatie en wensen

Wat is de sfeer die je wilt bereiken, zijn er specifieke indelingswensen, bestemmingen van ruimten, wat is het doel?

We denken graag met je mee in deze fase en komen gelijk al vanuit ervaring met praktische oplossingen en ideeën. Aan tafel worden vaak al schetsjes gemaakt en voorbeelden en ideeën besproken.

02.

Tekening en berekeningen

De voorlopige plannen worden concreet gemaakt in tekeningen en beoordeeld op haalbaarheid.

Ook constructief met betrekking tot sonderingen, fundering en EPC (energieprestatiecoëfficiënt) worden zorgvuldig berekeningen gemaakt en
gepresenteerd.

03.

Prijsopgave en planning

Na de tekenfase, of soms zelfs tegelijk met de tekeningen wordt een overzichtelijke prijsopgave gemaakt, passend binnen het budget.

Ook de planning komt nu aan de orde. Deze planningsfase is zeer belangrijk en zorgt voor een snelle doorloop.

04.

De bevestiging van de Opdracht

Zijn voorgaande stappen naar wederzijdse tevredenheid doorlopen dan wordt dit alles helder weergegeven in een opdrachtbevestiging.

Ook de bouwtermijnen en betalingstermijnen worden helder weergegeven, geen verrassingen achteraf dus.

05.

Bouwaanvraag

Na ondertekening van de opdrachtbevestiging kunnen we met de voorbereidingen aan de slag en dienen we de bouwaanvraag in.

De bouwaanvraag dient secuur beoordeelt te worden om een afwijzing te voorkomen. Zo dragen wij zorg voor een korte doorlooptijd.

07.

Start Bouw

De feitelijke bouw kan nu beginnen. We starten met het grondwerk en het verzorgen van de fundering volgens tekening en de vooraf gemaakte afspraken.

Planning en voortgang en keuzes die tijdens de bouw moeten worden gemaakt worden regelmatig afgestemd met de opdrachtgever.

09.

Nazorg

We zijn graag trots op ons werk, maar veel belangrijker is dat onze opdrachtgevers tevreden zijn en dat natuurlijk ook blijven. Dus nazorg staat bij ons hoog in het vaandel.

Na gebruik van een woning of pand komen er altijd nog onderwerpen naar voren die even wat aandacht vragen. Des te sneller dat is opgelost, des te hoger het woongenot.

06.

Materialen bestellen

Is de bouwaanvraag goedgekeurd dan worden de materialen besteld.

Wij gebruiken diverse leveranciers en onderhandelen de beste prijs voor u. Zo geniet u van de voordelen.

08.

Oplevering

De oplevering is altijd een zorgvuldig moment. We lopen alles na en waar nodig worden de laatste oneffenheden nog verfijnd.

Het komt regelmatig voor dat bij oplevering ook aanvullende wensen worden besproken zoals bijvoorbeeld het verzorgen van straatwerk en hekwerk.

10.

Tevreden klanten

Wij pakken een bouwproject van A tot Z aan. Van design tot constructie, van logistiek tot financiën en natuurlijk houden we na oplevering een oogje in het zeil.

We nemen je graag mee naar onze reeds gerealiseerde bouwprojecten in uw omgeving. “Een succesvol bouwproject, een tevreden klant,  dat is de beste reclame

Op zoek naar een totaaloplossing?
U heeft een idee, maar weet niet waar te beginnen? Wij realiseren uw bouwproject! Van kleine tot grote ideeën. Bouwen vraagt in de eerste plaats om vertrouwen, dat begrijpen wij als geen ander. Je wilt graag kwaliteit, niet teveel betalen en geen zorgen. Kom kennis maken en ontdek of de match er is.
Bel ons direct