Wat klanten zeggen

Home Wat klanten zeggen

Een tevreden klant is de beste reclame

Wij bouwen met kwaliteit, zijn betrouwbaar en werken met eerlijke prijzen. Neem gerust contact met ons op en we nemen je mee naar een van onze eerdere projecten. 

Perfecte samenwerking bij de bouw van het nieuwe kantoorpand voor een van onze cliënten. Bij Builld IT BGO denken ze in oplossingen in plaats van in problemen en dat is zo een verademing. Fijne mensen om mee samen te werken en ik zou zeggen op naar het volgende project.

Architect Boekel

Vanuit Sanisale doorverwezen naar Build IT BGO voor het bouwen van de badkamer, wij hadden de badkamer laten ontwerpen door Sanisale en buildit bgo heeft de uitvoering op zich genomen. We hadden afspraken gemaakt over de uit te voeren werkzaamheden en wanneer ze klaar zouden zijn. Ik moet zeggen het was een flinke klus, groter dan ik had gedacht. Ik ben blij dat ik er niet zelf aan begonnen was. Complimenten want de afgesproken datum is nagekomen en de mannen waren vriendelijk en hebben iedere dag de troep opgeruimd.  zeker met deze warme dagen hebben ze flink moeten zwoegen. Wij zijn zeer blij met het uiteindelijke resultaat en dat verdiend een pluim.

Familie van de Groot

Wij zijn super tevreden met onze nieuwe badkamer. Vriendelijk personeel en zij hebben super hun best gedaan om de overlast te beperken tijdens de renovatie. Goede prijs en duidelijke afspraken, daar hou ik van! top gedaan mannen.

Dennis Schmitz
Verzoek
Om terug te bellen
Neem gerust contact met ons op of laat je gegevens achter.
Bel 06-81002210
Op zoek naar een gratis adviesgesprek?
Wij maken graag een afspraak met u om een project door te spreken. Wij kunnen u voorzien van nuttige tips en voorkomen zo problemen bij de bouw.
Bel ons direct