Realisatie van Zwembad, grondwerk, tuinaanleg, Den Bosch

Project Naam: Realisatie zwembad, Den Bosch
Cliënt: Particuliere opdrachtgever
Project start: Juli, 2020
Project oplevering : September, 2020
Project URL: Particuliere opdrachtgever
Project Budget: Vertrouwelijke informatie

Bij deze particuliere klant in de omgeving van Den Bosch zijn wij bezig met de aanleg van een luxe buiten zwembad, tevens dragen wij zorg voor alle tuin gerelateerde vernieuwingen en aanpassingen. Zoals het woonhuis al doet vermoeden zal de realisatie een gevoel van ultieme luxe uitstralen. U kunt gerust spreken van een vakantie in eigen land als u kunt vertoeven op deze mooie plek. Buildit bgo is ingeschakeld om in luxe stijl en hoge kwaliteit deze mooie opdracht uit te voeren.

In overleg met de opdrachtgever hebben wij zorg gedragen voor een totaaloplossing en aanpak van de gehele tuin en bijbehorende voorzieningen. Een kleine opsomming leert al snel dat dit een hele klus is en dat een goede begeleiding cruciaal is tijdens de bouw.

Een korte opsomming van de uitgevoerde werkzaamheden om u inzicht te geven in de omvang van deze klus : Voorbereidende werkzaamheden voor de realisatie van het zwembad, braak leggen van huidige terrein, verwijderen en afvoeren van bomen, groen en vijvers,  plaatsen van de technische installatie, afvoeren van het bronwater, aansluitingen realiseren van de riolering, water en de elektra. aanpassingen uitvoeren van de groepenkast, aanleggen beregeningsinstallatie, grondwerk, plaatsen van mechanische poorten, schuttingen plaatsen, realisatie van twee nieuwe Douglas overkappingen, aanleg en voorbereiding van de buitenkeuken, uitbreiden van de huidige oprijlaan en voorzien van elektra. Aanplanten nieuw groen en bomen.

DE UITDAGING

Het grondwaterpeil in deze regio staat vrij hoog, daarom zorgen wij voor een continue pompsysteem tijdens de bouw. De klus is redelijk divers en loopt van een zwembad, overkapping, buitenkeuken tot aan de aanleg van de oprit. Dit vereist een vooruitziende blik tijdens de bouw.

DE STRATEGIE

De werkzaamheden zijn opgedeeld in vele vakgebieden met ieder zijn eigen specialisten. met de juiste aansturing en een vooruitziende blik zorgen wij voor een vrijwel zorgeloos verloop van de bouw. En natuurlijk gaat er ook wel eens iets mis, het verschil maak je in hoe je het dan oplost.

DE UITDAGING

Het pompsysteem voor de afvoer van het grondwater in actie tijdens de bouw.

Recensie opdrachtgever

Het project loopt nog maar tot nu toe zijn wij uiterst tevreden over de vorderingen en het nakomen van de afspraken. We gaan zeker nog een update geven als de werkzaamheden zijn afgerond. Dat komt vast en zeker goed tijdens de pool party in september!

Particuliere opdrachtgever, wil graag anoniem blijven