Buildit BGO uw aannemer in Roosendaal

Home aannemer Roosendaal

Wij zijn uw aannemer in Roosendaal en omstreken en staan klaar voor al uw bouwprojecten, of het nou gaat om een badkamer renovatie, onderhoud, aanbouw, nieuwbouw van een woonhuis of kantoorpand.

Het realiseren van een bouwproject vraagt vaak om een betrouwbare totaalbouwer. Wij denken namelijk met u mee en bouwen met visie. Heeft u uw bouwproject aan ons gegund dan zorgen wij voor een succesvolle bouw. Wij zijn goed in wat we doen en zullen uw bouw ontzorgen van A tot Z. Zodat u zich kunt richten op uw hoofdactiviteiten.

01

Wij leveren kwaliteit

Wat ons zo succesvol en betrouwbaar maakt is dat wij voornamelijk gebruik maken van een groot team van eigen mensen. Daardoor zijn we daadkrachtig, flexibel en slagvaardig. Wij zijn uw bouwbedrijf in Brabant

02

Eerlijke prijzen

Wij gebruiken diverse leveranciers en onderhandelen de beste prijs voor u. Zo geniet u van de voordelen van een totaalbouwer. Wij zijn uw bouwbedrijf in Brabant

03

goede communicatie

De communicatie is een van de belangrijkste zaken in een bouwproject en bepaalt voor een groot deel de succesformule. Wij communiceren met u als “ klant “ en onderling krachtig en doeltreffend. Wij zijn uw bouwbedrijf in Brabant

Wij blinken uit in kwaliteit en snelheid

De klant is altijd koning

Buildit is al jaren de vertrouwde partner in de bouw. Wij kunnen zorg dragen voor u project van A tot Z. Wij staan voor duidelijke communicatie en heldere afspraken.

Ontdek wat wij doen
Bouwen = vertrouwen ! Wij zijn uw aannemer in Roosendaal en omstreken

Wij denken graag met je mee in alle fases van je bouwproject, komen gelijk al vanuit ervaring met praktische oplossingen en ideeën. Een betrouwbare bouwer staat klaar met kennis en advies. Zo voorkom je problemen tijdens de bouw.

Wij bouwen met kwaliteit, ontdek onze kennis.
Wij zijn betrouwbaar en hanteren eerlijke prijzen.
Wij communiceren duidelijk en komen afspraken na.

Wij zijn trots op ons werk

Wij nemen u graag mee naar een van onze eerder gerealiseerde bouwprojecten.

Wat ons zo succesvol en betrouwbaar maakt is dat wij voornamelijk gebruik maken van een groot team van eigen mensen. Daardoor zijn we daadkrachtig, flexibel en slagvaardig

Build It bouw is een totaalbouwer met een deskundige professionele en heldere blik. Wij werken met een persoonlijke benadering en dat is wat onze klanten het meeste aanspreekt. Je hebt een gezicht achter de bouw, een duidelijk aanspreekpunt. Als gedegen kwaliteit bouwer voeren wij projecten uit tot in perfectie en bouwen met visie op de toekomst.

We-Proud-What-We-Do-Image

Wij zijn aannemer in Roosendaal en omstreken en u kunt ons inschakelen voor iedere klus van groot tot klein.

Wij bouwen van groot tot klein van badkamer, aanbouw tot kantoorpand, geen klus te groot of te klein. Wij bouwen en realiseren met visie en zijn dan ook in uw gehele bouwproject betrokken, nemen de leiding en ontzorgen. Wij loodsen u zonder problemen door de design fase, constructie, logistiek en financiën. En natuurlijk houden we na oplevering een oogje in het zeil.

Renovatie werkzaamheden

Woonhuis renovatie, nieuwe kozijnen, nieuwe indeling woonhuis of kantoorpand. Wij regelen het!

Onderhoud aan gebouwen of woningen

Jaarlijks onderhoud, kleinere klussen, reparaties, geen klus te klein voor ons ervaren team.

Nieuwbouw kantoorpanden

Nieuwbouw van een kantoorpand, het realiseren van een nieuwe indeling, renovatie of uitbreiding. Wij klaren de klus met ons ervaren team.

Badkamer renovatie

Wij realiseren uw droombadkamer en adviseren u over de mogelijkheden. Badkamer renovaties behoren tot ons specialisme. Wij hebben een badkamer team die u wensen omzet in een nieuwe badkamer.

Aanbouw

Te weinig ruimte in huis of het vergroten van uw woonkamer met een aanbouw of overkapping. Wij adviseren u tijdens alle fases van de bouw en begeleiden u in alle fases. vaan vergunning tot oplevering.

nieuwbouw woonhuizen

Op zoek naar de specialist op het gebied van nieuwbouw? kom kennis maken met ons team en bezoek eerder opgeleverde nieuwbouw projecten. Ons nieuwbouw team staat voor u klaar.

Op zoek naar de betaalbare en betrouwbare partner in de bouw? Wij zijn uw aannemer in Roosendaal en omstreken.
Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak om uw idee te bespreken. natuurlijk kosteloos en volledig transparant.
Bel ons direct